torsdag 4 augusti 2011

Hipp Hipp Hurra 1 år idag !

Idag har jag upplevt min första födelsedag o guud så roligt det är att fylla år !! :)
Dagen startade som vanligt med en tidig promenad med mormor innan hon åkte till jobbet. Jag brukar passa på att kliva upp samtidigt som henne så jag kan krypa ner hos matte sen igen o mysa några extra timmar innan dagen ska börjar på riktigt! Tror matte tycker det är skönt att få lite sovmorgon oxå :)
Efter mys o frukost fick jag mitt första paket för dagen, det var en gul pip björn som jag blev helt tokigt kär i ! självklart så skulle matte dra fram kameran som sedan har förföljt mig hela dagen ...

Tror det eller ej, men den överlevde ända fram till kvällen !! sen så var det bara att kasta den i soporna....

Efter en lång lekstund blev det en skogspromenad och sedan fick jag en smaskig lunch bestående av kyckling,kalkon och korv MUMS ! till efterätt fick jag vattenmelon för första gången, o för er som inte provat, GÖR DET, sååå gott !!

Efter en välbehövd tupplur packade matte ryggsäcken och vi hoppade in i bilen och körde iväg till skogen, vilken lycka !!! en helt ny skog för mig att upptäcka och miljoner nya träd att kissa på ;)

 
Efter halva turen tänkte matte o jag stanna på en strand vid tjärnen och ta en fika paus men vi fick tänka om då det var ett äldre par som stod helt nakna på stranden... ibland får man se mer än vad man önskar.. gubben försökte skyla sig med en skjorta och locka till sig mig! Nån måtta får det väl finnas, inte ville jag gå fram till en främmande naken gubbe!! jag la svansen mellan benen o sprang efter matte som oxå tyckte det var pinsamt och skyndade därifrån!
Vi tog fikan lite längre bort i ett sandtag istället, har aldrig sett så mycket sand i hela mitt liv! 

Mumsar melon

 Pustar ut innan vi ska fortsätta gå

Nästa nya syn var på en äng, där fanns det stora vita bollar överallt.. Tyckte dom såg ganska läskiga ut men eftersom jag e så modig så vågade jag gå fram o undersöka en :) och inget läskigt hände men jag kände mig riktigt stolt att jag tog mod till mig och övervann min rädsla!


När vi kom hem så la vi oss i sängen och vilade, både matte o jag va väldigt trött.. Efter tuppluren blev det middag, den här gången serverades det skinka till torrfodret.
Senare på kvällen fick jag en ny present att leka med :)


Som pricken över i så avslutades kvällen med glass :) D e härligt att fylla år !!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar